Buurt bbq met kinderen gepland? Vraag nu je financiële ondersteuning aan

Categorieën Geen categorie

Het fijne zomergevoel nog even vasthouden én gezellig bijkletsen met de buren? Tijd voor een buurt bbq! En natuurlijk wil je ook iets leuks voor de buurkinderen organiseren, maar het liefst zonder je buren al teveel op kosten te jagen. Komt goed uit, want stichting Go4it-Apeldoorn geeft je initiatief graag financiële ondersteuning. 

Want dat is wat we met onze stichting Go4it-Apeldoorn graag doen: ervoor zorgen dat kinderen en jongeren uit Apeldoorn elkaar ontmoeten en samen een leuke tijd met elkaar beleven. 

Financiële ondersteuning voor Apeldoornse activiteiten 

Dat doen we op verschillende manieren. Zo ondersteunen we al jarenlang het Logeerhuis van de Sint en betalen we mee aan de huur van een jongerenplek in Zuidbroek. Daarnaast ondersteunen we met liefde kleinschaligere activiteiten zoals een buurt bbq, buitenspeeldag of burendag. Goed om te weten: de financiële ondersteuning is alleen bedoeld voor de kinder- en jongerenactiviteiten. Je kunt het geld dus niet gebruiken voor andere kosten die je maakt voor bijvoorbeeld je buurtbbq of burendag.

Van springkussen tot Oud-Hollandse spelen 

Dus heb je al een datum geprikt, de sateetjes besteld, maar nog niks bijzonders voor de kinderen geregeld? Dan is het nú tijd om even de koppen bij elkaar te steken en leuke activiteiten te bedenken. Springkussens doen het natuurlijk altijd goed, maar wat dacht je van Oud-Hollandse Spelen of het bezoek van een ballonkunstenaar? Alles om de kinderen een onvergetelijke middag en/of avond te bieden. 

Ideeën klaar? Aanvragen maar

Genoeg leuke ideeën bedacht? Check dan voor de zekerheid even of jullie ideeën voldoen aan onze spelregels en stuur ons je aanvraagformulier toe. Binnen twee weken hoor je of je aan je aanvraag kunnen voldoen. Veel plezier!

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *