Financiële ondersteuning aanvragen bij Go4it-Apeldoorn? Dit moet je weten

Categorieën Geen categorie

Voel jij je verbonden met kinderen en jongeren? En sta je te springen om in Apeldoorn iets voor ze te organiseren? Dan hebben we goed nieuws: met onze stichting Go4it-Apeldoorn geven we je graag een financieel steuntje in de rug om je plannen uit te voeren. Weten waar je aanvraag aan moet voldoen? We zetten de vijf belangrijkste punten op een rijtje.

Iedereen mag meedoen 

‘Iedereen is anders, iedereen hoort erbij’. Het is een motto dat op basisscholen regelmatig voorbij komt, maar ook geldt voor de activiteiten die we financieel ondersteunen. Concreet betekent dit alle kinderen die dat willen, mee mogen doen. Ongeacht afkomst, sociaal-culturele achtergrond of eventuele beperking. 

De activiteit is bedoeld voor kinderen en/of jongeren

Met onze stichting helpen we kinderen en jongeren elkaar te ontmoeten en samen leuke dingen te ondernemen. We ondersteunen daarom: 

  • eenmalige activiteiten, zoals een kinderactiviteit bij een buurtbarbecue of een buitenspeeldag
  • activiteiten met een langdurend karakter, zoals een jongerenplek in de wijk 

Ben je op zoek naar financiën voor een eenmalige activiteit? Dan lees je in onze spelregels waar je activiteit aan moet voldoen. Wil je liever langdurige ondersteuning? Lees dan even onze voorwaarden door. Heb je nog vragen na het lezen? Laat het ons even weten, dan helpen we je verder. 

Je richt je op kinderen en/of jongeren uit de gemeente Apeldoorn

Met onze stichting richten we ons op kinderen en jongeren in Apeldoorn. En dat bedoelen we in de breedste zin van het woord. Woon je dus niet in de stad Apeldoorn, maar wel in naburige dorpen die bij gemeente Apeldoorn horen? Ook dan is je aanvraag van harte welkom. 

Je verdient zelf geen geld aan de activiteit die je organiseert

Go4it-Apeldoorn is een stichting. Het is dus niet onze bedoeling om winst te maken. Sterker nog: we geven liever geld uit ;-). Is het je bedoeling om geld te verdienen met je activiteit? Dan kunnen we je helaas niet ondersteunen. Om je gemaakte kosten te dekken, mag je wel een (kleine) financiële bijdrage aan deelnemers vragen. Hiervoor geldt: houd het laagdrempelig, zodat iedereen mee kan doen. 

Belangrijk om te weten: we ontvangen subsidie vanuit de gemeente Apeldoorn. Je kunt dus geen financiële steun vragen als je al subsidie van de gemeente krijgt. 

Je kunt verantwoorden waar het geld aan uitgegeven is

Of je nou kiest voor een professionele schmincker of een stormbaan of springkussen regelt voor je buitenspeeldag: we zien graag waar het geld aan uitgegeven is. Als stichting moeten wij dat tenslotte ook verantwoorden.  Goed om te beseffen: het geld moet ten goede komen aan de kinder- of jongerenactiviteit zelf. We betalen dus niet voor koffie en thee voor volwassenen op het buurtfeest, een busreis naar een pretpark of een nieuw speeltoestel in de buurt. 

Kun je niet wachten om jouw activiteit te organiseren? Vul dan vandaag nog je aanvraagformulier in. 

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *