Wist jij dat er een schat verstopt ligt in Apeldoorn?

Categorieën Geen categorie

Ja, het is echt waar: er ligt een schat verborgen in Apeldoorn. En hij is bedoeld voor kinderen én jongeren in Apeldoorn.

We kunnen ons voorstellen dat de aankondiging van een schat, verstopt in ons mooie Apeldoorn, de nodige vragen bij je oproept. Want waar moet je beginnen met zoeken? En is het wel de moeite waard? Goed nieuws: je hoeft niet te graven. Sterker nog: je hoeft er niet voor eens voor buiten. Geen gedoe met ingewikkelde schatkaarten, maar alleen even dit bericht lezen. Makkie toch? 

Een zak geld voor jouw activiteit

Dat is ook precies onze bedoeling: het jou makkelijker maken om iets moois te doen voor kinderen en jongeren om jou heen. Hoe we dat doen? Door je financieel te ondersteunen als je iets tofs doet voor de jeugd en jongeren om je heen. Bijvoorbeeld door de springkussens voor jouw buitenspeeldag te betalen, of de huurkosten van een jeugdhonk op ons te nemen. 

Dat doen we, omdat we het belangrijk vinden dat kinderen en jongeren vooral kind kunnen zijn. Laagdrempelig andere kinderen ontmoeten, samen spelen, samen plezier maken. Dat is waar we als Go4it-Apeldoorn voor staan. 

Zo vraag je een financiële tegemoetkoming aan

Het liefst helpen we iedereen met een prachtig plan. Of het nou gaat om een eenmalige activiteit of financiële hulp op de langere termijn. Maar daarbij moeten we wel aan een aantal regels voldoen. Zo mag je activiteit geen gemeentesubsidie krijgen en mag je je activiteit niet alleen met geld van Go4it worden gefinancierd. Alle voorwaarden lees je hier. 

Tijd voor actie

Voldoe je aan alle voorwaarden en kun je niet wachten om aan de slag te gaan? Vul dan het aanvraagformulier in. Heb je nog vragen of wil je even overleggen? Neem dan even contact met ons op. We helpen je graag verder. 

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *